FacebookVolop vermaak voor de kinderen

Het Ballonfestival is genieten voor jong en oud. Voor onze jonge gasten zullen er weer volop activiteiten te beleven zijn.

Knutselmiddag
Op zaterdagmiddag kunnen de kinderen van de lagere school deelnemen aan de diverse knutselactiviteiten. Onder deskundige begeleiding van een team van vrijwilligers kunnen de kinderen weer hun fantasie de vrije loop laten zodat er weer iets creatiefs ontstaat. De knutselmiddag begint om 16.00 uur en zal duren tot 18.00 uur.  Deze knutselmiddag wordt aangeboden door de organisatie en is geheel gratis.

Peer Atmosfeer
Peer is al een aantal jaren een bekend gezicht bij het Ballonfestival. Peer is een ware ballonkunstenaar. Hij weet de meest vreemde figuren en creaties te maken met zijn vele kleuren ballonnen. Peer gaat speciaal voor het Ballonfestival de kinderen verrassen met een van zijn creaties. Wat dit is????

Paintball
Spanning voor de jeugd verzorgt door Strike Paintball. Vrijdag en zaterdag heeft de jeugd de gelegenheid om zich volledig uit te leven onder begeleiding van Fred Hulsman. Voor meer informatie over Strike Paintball kijkt u eens op de website www.strikepaintball.nl

Straattheater Bubblica
Op zaterdagavond rond 20.00 uur zal Bubblica uit Nijmegen een mysterieuze zeepbellenshow geven, waarbij deze twee mensen je meeneemt in hun fantasierijke wereld. Tevens geven ze  een workshop  waarbij ze je tips en trucs kunnen laten zien om de mooiste zeepbellen te maken.

Draai- en zweefmolen
Altijd leuk voor de allerkleinste om een rondje mee te draaien in de draaimolen.

Springkussens
Op de diverse springkussens kunnen de kinderen zich volledig uitleven. Deze springkussens worden ons al jaren ter beschikking gesteld door Maxifun uit Heumen. 

Hoepelen
Doe de Hoelahoep!!! Kan jij het nog?? Met heel veel plezier wilt Irene je het hoepelen leren tijdens het Ballonfestival.

Kinderen schminken  
Op vrijdag en zaterdagmiddag kunnen de kinderen geschminkt worden. En zeg nu zelf, wie wil er nu niet uitzien als een mooie vlinder of een gevaarlijke tijger?
Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door Kinderopvang "De Eerste Stap"

Kleurplaat van Plopsaland
Op vrijdag- en zaterdagmiddag kunnen kinderen een kleurplaat van Plopsaland kleuren. Een aantal van deze gekleurde tekeningen worden beloond met een vrijkaartje van Plopsaland. Vooraf en tijdens het festival zullen we hier volop aandacht aan besteden en zullen de tekeningen te bewonderen zijn op het festivalterrein bij de tent.