Facebook

Kinderactiviteiten

Volop vermaak voor de kids

Er is weer genoeg te beleven voor de kinderen, alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Alle papa’s en mama’s, opa’s en oma’s kunnen 2 dagen relaxed genieten, de kinderen vermaken zich wel.

 

Knutselmiddag

Op zaterdagmiddag kunnen de kinderen van de lagere school deelnemen aan de diverse knutselactiviteiten. Onder deskundige begeleiding van een team van vrijwilligers kunnen de kinderen weer hun fantasie los laten, zodat er weer iets creatiefs ontstaat. De knutselmiddag begint om 16.00 uur en zal duren tot 18.00 uur.  Deze knutselmiddag wordt aangeboden door de organisatie en is geheel gratis.

Peer Atmosfeer

Peer is al een aantal jaren een bekend gezicht bij het Ballonfestival. Peer is een ware ballonkunstenaar. Hij weet de meest vreemde figuren en creaties te maken met zijn vele kleuren ballonnen. Peer gaat speciaal voor het Ballonfestival de kinderen verrassen met een van zijn creaties. Wat dit is????

Paintball

Spanning voor de jeugd verzorgd door Strike Paintball. Vrijdag en zaterdag heeft de jeugd de gelegenheid om zich volledig uit te leven onder begeleiding van Fred. Voor meer informatie over paintball kijkt u eens op de website www.strikepaintball.nl

Tafeltennis

Onder begeleiding van TTV Taflan uit Langeboom zal op zaterdagmiddag een robot staan waarbij de jeugd kennis kan maken met de tafeltennissport. Wilt u meer weten over de tafeltennisvereniging, kijk dan even op de website www.Taflan.nl

Kinderen schminken en Tatoos plakken

Schminken word ook dit jaar verzorgd door Kinderopvang De Eerste Stap. Zij weten elk kind  op een geweldige wijze te schminken en laat ieder kindergezichtje weer stralen. Of voor diegene die een dagje een tatoo wilt, laat je verrassen door de keuze.

Kermisattracties

Altijd leuk voor de allerkleinste om een rondje mee te draaien in de draaimolen of in de Teacups