Ander Nieuws

Ballonfestival Grave 2019 Meevaren als passagier tijdens het Ballonfestival Vriend van het Ballonfestival Special Shape Meevaren op het bankje? Sponsormogelijkheden Parkeermogelijkheden Extra aandacht voor de kleine gasten

FacebookMeevaren als passagier tijdens het Ballonfestival

Jij kan één van de passagier zijn tijdens dit geweldige spektakel.Tijdens het Ballonfestival zullen 35 ballonnen het luchtruim ingaan. Duizenden bezoekers zullen je uitzwaaien terwijl je langzaam het luchtruim ingaat en kan je gaan genieten van een onvergetelijke vaart  met het mooie uitzicht  boven Grave en omgeving. De uiteindelijke bestemming is altijd een verrassing. De prachtige foto’s die je kunt maken is het bewijs van deze belevenis.

Laat je lang gekoesterde droom dit jaar nog uitkomen. Voor 175 euro heb je de mogelijkheid  om op 9 of 10 augustus een ballonvaart te maken. Voorafgaande aan de vaart mag je deelnemen aan een buffet dat in de VIP tent voor je klaarstaat. Vervolgens ga je van dichtbij meemaken op welke wijze een ballon zal worden opgebouwd voordat deze de lucht in gaat.  Met een blijvende herinnering in de vorm van een certificaat kijk je terug op een schitterende ervaring van dit avontuur. Natuurlijk word je weer door de crew terug gebracht naar het festivalterrein waar je nog kunt nagenieten onder het genot van een drankje.

Voor eventueel vragen en  het boeken van een ballonvaart kun je mailen naar info@ballonfestival-grave.nl

Wilt je iemand verrassen met een ballonvaart? Wij maken graag een cadeaubon voor je.

 

Delen via: