Ander Nieuws

Ballonfestival Grave was weer geweldig De weersverwachting Woordje Burgemeester Roolvink Helikoptervlucht Meevaren als passagier tijdens het Ballonfestival Vriend van het Ballonfestival Special Shape Meevaren op het bankje? Sponsormogelijkheden Parkeermogelijkheden Extra aandacht voor de kleine gasten

FacebookMeevaren als passagier tijdens het Ballonfestival

U kunt één van de passagier zijn tijdens dit geweldige spektakel.Tijdens het Ballonfestival 35 ballonnen het luchtruim ingaan. Duizenden bezoekers zullen u uitzwaaien terwijl u langzaam het luchtruim ingaat en u kunt gaan genieten van een onvergetelijke vaart  met het mooie uitzicht  boven Grave en omgeving.  De prachtige foto’s die u kunt maken is het bewijs van deze belevenis. De uiteindelijke bestemming is altijd een verrassing.

Laat uw lang gekoesterde droom dit jaar nog uitkomen. Voor 175 euro heeft u de mogelijkheid  om op 10 of 11 augustus een ballonvaart te maken. De vaart zal ongeveer een uur duren en een onvergetelijke ervaring zijn. Voorafgaande aan de vaart kunt u deelnemen aan een buffet dat in de VIP tent voor u klaarstaat. Vervolgens gaat u van dichtbij meemaken op welke wijze een ballon zal worden opgebouwd voordat deze de lucht in gaat.  Met een blijvende herinnering in de vorm van een certificaat kunt u terug kijken op een schitterende ervaring van dit avontuur.  Natuurlijk wordt u weer door de crew terug gebracht naar het festivalterrein waar u nog kunt nagenieten onder het genot van een drankje.

Voor eventueel vragen en  het boeken van een ballonvaart kunt u mailen naar info@ballonfestival-grave.nl

 

Delen via: