Ander Nieuws

Ballonfestival Grave 2019 Meevaren als passagier tijdens het Ballonfestival Vriend van het Ballonfestival Special Shape Meevaren op het bankje? Sponsormogelijkheden Parkeermogelijkheden Extra aandacht voor de kleine gasten

FacebookExtra aandacht voor de kleine gasten

Het Ballonfestival is genieten voor jong en oud. Voor onze jonge gasten zullen er weer volop activiteiten te beleven zijn. 

Peer Atmosfeer
Peer is al een aantal jaren een bekend gezicht bij het Ballonfestival. Peer is
een ware ballonkunstenaar. Hij weet de meest vreemde figuren en creaties te maken met zijn vele kleuren ballonnen. Peer gaat speciaal voor het Ballonfestival de kinderen verrassen met een van zijn creaties. Wat dit is????

Knutselmiddag
Op zaterdagmiddag kunnen de kinderen van de lagere school deelnemen aan de diverse knutselactiviteiten. Onder deskundige begeleiding van een team van vrijwilligers kunnen de kinderen weer hun fantasie los laten, zodat er weer iets creatiefs ontstaat. De knutselmiddag begint om 16.00 uur en zal duren tot 18.00 uur.  Deze knutselmiddag wordt aangeboden door de organisatie en is geheel gratis.

Springkussens
Op de diverse springkussens kunnen de kinderen zich volledig uitleven. Deze springkussens worden ons al jaren ter beschikking gesteld door Maxifun uit Heumen. 

Paintball
Spanning voor de jeugd verzorgd door Strike Paintball. Vrijdag en zaterdag heeft de jeugd de gelegenheid om zich volledig uit te leven onder begeleiding van Fred. Voor meer informatie over paintball kijkt u eens op de website www.strikepaintball.nl

Draai- en zweefmolen
Altijd leuk voor de allerkleinste om een rondje mee te draaien in de draaimolen.

Hoepelen
Doe de Hoelahoep!!! Kan jij het nog?? Met heel veel plezier wilt Irene je het hoepelen leren tijdens het Ballonfestival.

Kinderen schminken  
Op vrijdag en zaterdagmiddag kunnen de kinderen geschminkt worden. En zeg nu zelf, wie wil er nu niet uitzien als een mooie vlinder of een gevaarlijke tijger?
Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door Kinderopvang "De Eerste Stap"

 

        

 

Delen via: